Anadolu Isuzu'ya "İhracat Başarı Ödülü"

Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu, "Mevcut pazarlarımızdaki varlığımızı güçlendirirken yeni pazarlara açılmaya, Türkiye'nin ihracatına ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2023 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2023 10:29
ikgundem.com

Anadolu Isuzu, 2022 yılında sergilediği performansla Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından 'İhracat Üstün Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

Şirketin resmi açıklamasına göre, Anadolu Isuzu, bu yıl da dikkat çeken bir ihracat performansı sergileyerek uluslararası alanda adından sıkça söz ettirdi.

Anadolu Isuzu, son olarak Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği'nin düzenlediği 'İhracatın Şampiyonları 2022 Ödül Töreni'nde üretim ve ihracat alanındaki başarısı nedeniyle 'İhracat Üstün Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu, 2022 yılında ihracatlarını önemli ölçüde artırdıklarını vurguladı.

Kefoğlu, Çayırova'daki modern üretim tesislerinde ürettikleri araçları 45 farklı ülkeye ihraç ettiklerini belirterek, "Ürünlerimiz, dünya genelindeki kentlerin güncel ihtiyaçlarına yanıt veriyor ve çevreci, modern araçlar olarak büyük ilgi görüyor. Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği'nin bu prestijli ödülünü kazanmak bizi gururlandırıyor. Anadolu Isuzu olarak, hem mevcut pazarlarımızda varlığımızı sürdürmeye hem de yeni pazarlara açılmaya devam edeceğiz, böylece Türkiye'nin ihracatına ve ekonomik büyümesine katkıda bulunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.