Vodafone Türkiye’ye müşteri deneyiminde 8 ödül birden

Vodafone, uluslararası arenada 2008’den bu yana müşteri deneyimi yarışmaları düzenleyen Awards International’ın Türkiye’de bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde 1 Altın, 5 Gümüş ve 2 Bronz olmak üzere toplam 8 ödüle birden layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2023 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2023 13:49
ikgundem.com

Türkiye'nin dijitalleşme alanında liderlik vizyonunu benimseyen Vodafone, ulusal ve uluslararası başarılarına yeni başarılar eklemeye devam ediyor. Operatör, uluslararası platformlardan biri olan Awards International'ın 2008 yılından bu yana düzenlediği müşteri deneyimi yarışmalarından biri olan Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri (TCXA'23) kapsamında bu yıl büyük bir başarı elde etti. Vodafone, toplamda 1 Altın, 5 Gümüş ve 2 Bronz olmak üzere tam 8 ödül kazanarak büyük bir onura layık görüldü.

Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, şunları söyledi: “Şirket olarak, müşteri deneyimini derinleştirmeye yönelik çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürürken, yaptığımız her işin kalbine müşterilerimizi koymaya devam ediyoruz. #BirlikteMümkün marka söylemimizden aldığımız ilhamı müşteri deneyimi stratejimizle harmanlayarak, müşterilerimizle olan her temas noktamızda onlara içten, çözüm odaklı ve destekleyici bir şekilde eşlik eden güvenilir yol arkadaşları olmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda büyük bir özveriyle hayata geçirdiğimiz projelerin bir kez daha ödüle layık görülmesi bizi ayrıca gururlandırdı. Ödül aldığımız kategorilerin bir şirketin müşteri deneyimi odaklı dönüşümünün olmazsa olmaz başlıklarında olması bizim için mutluluk vericiydi. Bu ödüller, hem bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor, hem de bizi daha fazlasını yapmak yolunda motive ediyor. Ödüllerde emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve Vodafone’un hizmet kalitesine güvenen müşterilerimize teşekkür ediyorum. Şirket olarak, müşterilerimizin gönlünü kazanma yolunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”  

Vodafone, müşteri deneyimi dönüşüm programı olan HayHay ile "Müşteri Odaklı Kültür" kategorisinde Altın ve "Her Şeyin Merkezinde Müşteri" kategorisinde Gümüş ödülleri kazandı. Ayrıca, Vodafone'un Pivony işbirliğiyle geliştirdiği ve müşterilerin geri bildirimlerini toplamalarına olanak tanıyan "Müşterim Ne Diyor?" platformu, "Müşteri İçgörüsü ve Geribildiriminin En İyi Kullanımı" kategorisinde Bronz ödül aldı.

Vodafone, özellikle KOBİ segmentinde müşterilerin ürünleri ve hizmetleri online inceleyebildiği, satın alabildiği ve 7/24 canlı destek alabildiği dijital deneyim platformunu kullanarak geleneksel satış kanallarında büyük bir başarı elde etti. Bu başarı, "En İyi Dijital Dönüşüm", "Kurumsal Değişim ve Dönüşüm", "En İyi CX Stratejisi" ve "En İyi B2B CX" kategorilerinde Gümüş ödülleri kazanmalarını sağladı.

Vodafone ayrıca, müşterilerin teknolojik ürünleri satın almadan önce denemelerine olanak tanımak amacıyla Türkiye'nin ilk dijital fabrikasında kurduğu Vodafone Business Teknolojileri Deneyim Alanı ile "En İyi CX İnovasyonu" kategorisinde Bronz ödül kazandı.