Samsung, yapay zeka destekli Samsung Food'un global lansmanını yaptı

Yapay zeka destekli Samsung Food, özelleştirilmiş tarifleri, akıllı yemek planı yapmayı ve akıllı ev cihazlarına uyumluluğu bir arada sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2023 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2023 10:43
ikgundem.com

Yapay zeka destekli Samsung Food, kişiselleştirilmiş yemek tarifleri, akıllı yemek planları ve ev cihazları uyumluluğunu bir araya getiriyor. Bu yeni platform, dünya genelinde 104 ülkede sekiz farklı dilde hizmet vererek 160 binden fazla tarifle kullanıcılara kapsamlı bir yemek deneyimi sunmayı hedefliyor. Samsung Food, kullanıcılara yemek tarifleri keşfetme, kişisel tarifler oluşturma ve malzemeleri çevrimiçi sipariş etme fırsatı sunmanın yanı sıra kişiselleştirilmiş bir dijital asistan olarak görev yapacak. Ayrıca, kullanıcılar pişirme cihazlarını kontrol edebilecek, adım adım pişirme rehberi ile yemek hazırlayabilecek ve favori tariflerini sosyal medyada paylaşabilecekler. Bu yeni gıda platformu, Samsung'un çeşitli pişirme cihazlarını ve gıda hizmetlerini desteklemek için yapay zeka teknolojilerini kullanacak ve kullanıcıların ihtiyaçlarına daha iyi uyum sağlayacak. Ayrıca, uygulama gelecekte Samsung Health entegrasyonu ve Vision AI teknolojisi gibi yeni özelliklerle genişlemeyi hedefliyor.

Samsung Food'u herhangi bir akıllı telefona indirmek için https://get.samsungfood.com/download adresinin ziyaret edilmesi gerekiyor.